Raport de activitate viceprimar

La data de 19.06.2012, am fost investit de catre Consiliul Local Răzvad în funcţia de viceprimar. Mărturisesc ca pentru mine a fost un lucru cu totul nou faţă de ceea ce făceam înainte.
În câteva fraze am sa relatez o parte din acţiunile pe care le-am întreprins în anul ce a trecut.
- Am sprijinit activităţile consilierilor PSD în cadrul şedinţelor de comisii cât şi a şedinţelor de consiliu local
- Am coordonat activităţile compartimentelor din subordine.
- Am manifestat preocupare pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor comunei prin deplasarea concreta la faţa locului cât si prin dispunerea anumitor masuri la nivelul propriu al aparatului primăriei.
- Am realizat întâlniri periodice cu cetăţenii comunei atât la sediul primăriei în cadrul audientelor cât şi în teren cu ocazia deplasărilor în cele 3 entităţi componente ale comunei.
M-am deplasat personal în vederea supravegherii modului de realizarea investiţiilor aflate în derulare pe raza comunei si am dispus masuri de remediere acolo unde s-au constatat defecţiuni.
Cu ajutorul beneficiarilor Legii 416 am căutat sa ne gospodărim si sa menţinem curăţenia în jurul primariei si a tuturor instituţiilor de interes public cum ar fi: şcoli; grădiniţe; monumente; etc.
Având în vedere faptul ca sunt o persoana tânăra si preţuiesc tinerii, i-am îndemnat şi încurajat sa facă mişcare organizând diverse activitati competiţionale.
O parte din ele au fost:
• Cupa “1 Decembrie” la fotbal
• Cupa “1 Iunie” la fotbal şi handbal
• Cupa “Razvedeanului” la fotbal,aceasta din urma fiind exclusiv pentru tinerii razvedeni.
La toate aceste competiţii s-au oferit premii atât pentru câştigători cât si pentru participanţi.
În prezent ne confruntăm cu multe probleme printre care cea a câinilor comunitari, a deversării apelor menajere pe şarţuri, a focarelor de gunoi curăţate şi imediat readuse şi multe altele.
La toate acestea căutam soluţii pentru a elimina orice disconfort produs cetăţenilor comunei.

Comments are closed.